Terug naar de EU site Kid's Corner Links FAQ Inloggen

Geef hier je klasmeting in

Klassen die deelnemen aan het campagne-onderdeel Woensdag Samdag kunnen op 6 meetmomenten tijdens het schooljaar een klasuitstap naar de Efteling winnen! Noteer de meetmomenten alvast in de schoolagenda. Je vindt ze hieronder of in de bundels voor leerkrachten aangeduid met het groene meetsymbooltje.

 • 20 september: een meting op de eerste Woensdag Samdag.
  Geef per klas de 4 aantallen in vóór 27 september.
 • 25 oktober: een meting bij de eerste beloningsster.
  Geef per klas de 4 aantallen in vóór 1 november.
 • 20 december: een meting bij de tweede beloningsster.
  Geef per klas de 4 aantallen in vóór 27 december.
 • 7 februari: een meting bij de derde beloningsster.
  Geef per klas de 4 aantallen in vóór 14 februari.
 • 28 maart: een meting bij de vierde beloningsster.
  Geef per klas de 4 aantallen in vóór 4 april.
 • 9 mei: een meting op de laatste Woensdag Samdag.
  Geef per klas de 4 aantallen in vóór 16 mei.

Deelnemen is eenvoudig

 1. Tel als leerkracht het aantal leerlingen in je klas dat die dag te voet, met de fiets, met het openbaar vervoer of met de auto naar school zijn gekomen.
 2. Geef die 4 aantallen binnen de week na het meetmoment in op het online registratieformulier. Dat formulier vind je tijdens elke meetperiode hier of op de startpagina van verkeersslang.be.

Wat kan je precies winnen?

We geven 6 klasuitstappen naar de Efteling weg! Bij elke meting maak je kans om een uitstap voor je klas en een aantal begeleiders naar de Efteling op vrijdag 22 juni 2018 te winnen.

Mobiel 21 regelt die dag het vervoer van de leerlingen en hun begeleiders. De winnende klas wordt ’s ochtends aan de schoolpoort opgehaald en daar ’s avonds weer afgezet. Als vrijdag 22 juni niet in de agenda van de winnende klas past, dan kunnen de tickets op een ander moment gebruikt worden. De school staat dan wel zelf in voor het vervoer van en naar de Efteling. Het aantal begeleiders dat van ons een toegangsticket krijgt, wordt samen met je school bekeken en is afhankelijk van vervoerskeuze, het aantal leerlingen in de klas en de leeftijd van de leerlingen.